Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Sinema salonu olmayan iller için harekete geçin

Geçtiğimiz yıl Türkiye genelindeki sinema salonu sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 5.4 artarak 2 bin 483 olmuş. Ancak hâlâ yedi ilde sinema salonu yok. Interpress'in Türkiye İstatistik Kurumu verilerinden derlediği bilgilere göre durum böyle. Sinema salonu bulunmayan illerimiz; Ardahan, Bayburt, Gümüşhane, Hakkari, Sinop, Şırnak ve Tunceli.
Bu bölgelerde yaşayan hayırsever, kültür-sanatı desteklemek isteyen, çocuklar ve gençlerin sinemayla tanışmasına vesile olmak isteyecek işadamları; şimdi pamuk elleri cebe atma vaktidir. Doğduğunuz, büyüdüğünüz şehir için bir şeyler yapmak için harekete geçin. İnanın bana; ilk kez sinemaya giden bir çocuğun yüzündeki mutluluğu gördüğünüzde siz daha mutlu olacaksınız. O yedi ilde de kırmızı koltuklara kurulup mısır yiyerek eşinizle dostunuzla izleyeceğiniz filmleri düşünün. Haydi harekete geçin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA